Welcome to Avis

Om Avis

Vi i Avis forplikter oss til å følge Avis’ sikkerhetsløfte og jobber iherdig med å holde våre kunder og ansatte trygge. Derfor har vi iverksatt en rekke sikkerhetstiltak gjennom hele leiebilopplevelsen, fra utleieskranken til henting og levering av bilen. Vi oppgraderer bilflåten vår kontinuerlig slik at vi alltid kan tilby deg de nyeste modellene. Vår miljøvennlige flåte fortsetter også å vokse på flere utleiesteder, slik at vi kan tilby et enda større utvalg av biler.

 

Vårt samfunnsansvar
Avis har vært miljøsertifisert siden våren 2002 med ISO 14001 standarden. Vi investerer mye i miljøet, og prøver hvert år å redusere bilenes miljøpåvirkning og utslipp av karbondioksid. Les mer om vårt miljøarbeid her.

 

Vi er opptatt av å ta samfunnsansvar og har i flere år samarbeidet tett med Redningsselskapet og Sykehusklovnene. Her kan du lese mer om vår globale bærekraftstrategi og vårt samfunnsansvar: Environment, Social and Governance Report

Hvor suksesshistorien startet

I 1946 åpnet Warren Avis verdens første utleiestasjon på en flyplass ved Willow Run Airport i Detroit og det med kun tre biler. I dag har Avis mer enn 10.600 bilutleiestasjoner i NorgeEuropa og resten av verden.

Nedenfor har vi oppført noen av de viktigste milepælene i Avis' suksesshistorie: