Welcome to Avis

Avis og din trygghet

I Avis har vi hele tiden fokus på å ta vare på alle våre kunder og ansatte på en trygg og god måte.

Din trygghet i hele reisen med Avis

Ingenting er viktigere enn helsen til våre kunder og ansatte. Det er en overordnet og kontinuerlig forpliktelse fra Avis.

Våre sikkerhetsprinsipper strekker seg ut til alle aspekter av din leieopplevelse, fra kvaliteten på vår godt vedlikeholdte flåte, til hvordan vi sørger for å beskytte dine data og optimalisere din digitale opplevelse, samtidig som vi passer på at våre utleiestasjoner er rene, trygge steder og at bilen din er blitt grundig rengjort.

Vi er her for å fortsette å levere på den tilliten du viser oss alle. Vi er trygge på at hver og en av våre medarbeidere arbeider iherdig for å gi deg sikkerhet på høyeste nivå.

Registrering for Avis QuickPass innebærer mindre tid ved skranken

En trygg nettopplevelse sparer tid for deg

  • Du kan reise trygt med QuickPass og dele mange av de detaljene vi trenger for billeien din på et tidspunkt som passer deg, helt frem til du henter leiebilen din. Dette innebærer at vi kan begynne å forberede leieavtalen din slik at du sparer tid ved skranken.
  • Vi sørger også for at papirfrie billeieavtaler er tilgjengelig på de fleste utleiestasjonene i Europa.
  • Avis Budget Group ønsker at du skal føle deg komfortabel med å gi oss tilgang til dine personopplysninger, og vår personvernerklæring gjør det mulig for deg å finne ut hva som skjer med informasjonen din når du samhandler med oss og hvilke valgmuligheter du har.

Våre utleiestasjoner

Vi vil fortsatt gjøre alt vi kan for å skape et rent og trygt miljø. Dette innebærer at vi vil fortsette å lytte til myndighetenes reiseråd og sørge for at våre prosesser er i samsvar med alle rettslige krav.

  • Skrankene og harde overflater på våre utleiestasjoner vil fortsatt rengjøres med regelmessige intervaller
  • Hånddesinfeksjonsmiddel er tilgjengelig
  • Våre medarbeidere må vaske hendene sine ofte. De er opplært i høye standarder i forskrifter og retningslinjer rundt helse og sikkerhet, herunder om produkter og prosesser som er tilgjengelig for å sørge for din sikkerhet.
Overlevere kunden nøkkelen til deres Avis leiebil
For å holde deg trygg: Streng rengjøring hos Avis før og etter hver billeie

Bilen din

Når du reiser med Avis, vil vi at du skal vite at vi er her for deg, og at hver og en av våre medarbeidere arbeider iherdig for å levere de høyeste nivåer av bilutleiesikkerhet i våre godt vedlikeholdte biler. For å sikre din fortsatte sikkerhet, vil hver bil rengjøres grundig før hver utleie.

  • Våre leiebiler blir grundig forberedt for veien før hver utleie. Det betyr at dekkene kontrolleres, sammen med olje- og kjølevæskenivåer, lysene og vindusviskerne.
  • Særlig oppmerksomhet rettes mot ratt, blinklys, instrumentbord, håndtak, kontroller for underholdning, koppeholdere, midtkonsoller og alle dørhåndtak, både innvendig og utvendig.
  • Hvis du har bestilt direkte, vil vi etter billeien sende deg kvitteringen til den e-postadressen du oppga til oss ved tilbakelevering av bilen. Alternativt du kan hente fakturaen din via dette nettstedet 36 timer etter billeien din.