Welcome to Avis

BILUTLEIE NÆR DEG

Planlegg turen din i dag og spar opptil 25 % på forsikring med null i egenandel med Avis Inclusive

Praktisk og fleksibel billeie i Norge og verden

Når du leier bil fra Avis handler det om mer enn å komme
seg fra A til B. Bestiller du direkte hos oss, får du:

  • En hel rekke tjenester og spesialtilbud, fra Avis Inclusive til enveisleie.
  • Kvalitetsservice – i over 70 år har vi ordnet med komfortable reiser for kundene våre.

Vi har bilen for deg – enten du er på utkikk etter en komfortabel og pålitelig bil, eller en praktisk varebil til flytting. Visste du at vi også tilbyr luksus bilutleie? Ta drømmeferien til nye høyder med én av våre eksklusive sportsbiler.

Er du på utkikk etter noen som tilbyr langtids bilutleie, kan du unngå unødvendig stress med privatleasing og leie bil hos oss i stedet. Du kan nemlig langtidsleie en bil i opptil 3 måneder for både deg og en ekstra sjåfør.

Med våre 10.600 bilutleiestasjoner i NorgeEuropa og resten av verden, har det aldri vært enklere å leie bil i utlandet, eller her hjemme. Enten du vil starte fra en flyplass, togstasjon, havn eller by, er leiebilen bare et tastetrykk unna.

Trenger du tips til norgesferien? Sjekk disse bilturene og start planleggingen i dag. Alt du trenger å gjøre for å komme i gang, er å taste inn drømmedestinasjonen din og datoene du ønsker å reise i søkefeltet ovenfor. Ses snart! 

 

Tjenestene som hjelper deg

Avis byr stadig på attraktive leietilbud og disse finner du på nettstedet vårt, slik at du alltid er oppdatert om hva som skjer. Du kan også bestille den riktige bilen – med det riktige tilbudet.

Bilutleietjenestene våre strekker seg riktignok mye lenger enn kun å tilby deg praktisk plasserte utleiestasjoner for henting av bilen du ønsker. Vi kan hjelpe deg med ekstra forsikring, veihjelp, la noen andre kjøre for deg med Avis Chauffeur eller levere en bil på døren din med Avis Delivers.