Billeie: Kvalitetsbiler og Ekte Kundeservice — Avis
Welcome to Avis

Billeie

Billeie fra Avis

Billeie fra Avis handler om mer enn å komme seg fra A til B. Det handler om din opplevelse av å reise, det å skape en tur du vil huske, og bilene som gjør det mulig. Hos Avis hjelper vi deg med en billeie som passer akkurat for dine behov. Hele 5000 utleiesteder i Europa og resten av verden gjør at det aldri har vært enklere å bestille en leiebil hos oss. Enten du skal på en forretningsreise til Seattle, på biltur gjennom Sør-Frankrike eller en familieferie, så tilbyr vi en billeie skreddersydd til dine behov.

Tjenestene som hjelper deg

Avis byr stadig på attraktive leietilbud og disse finner du på nettstedet vårt, slik at du alltid er oppdatert om hva som skjer. Du kan også bestille den riktige bilen – med det riktige tilbudet.

Bilutleietjenestene våre strekker seg riktignok mye lenger enn kun å tilby deg praktisk plasserte utleiestasjoner for henting av bilen du ønsker. Vi kan hjelpe deg med ekstra forsikring, veihjelp, la noen andre kjøre for deg med Avis Chauffeur eller levere en bil på døren din med Avis Delivers.