Welcome to Avis

BILUTLEIE NÆR DEG

Book tidlig for å få våre beste priser og spar opptil 25 % på forsikring med kr 0,- i egenandel med Avis Inclusive

Trygg og fleksibel billeie i Norge, Europa og hele verden

Når du leier bil fra Avis handler det om mer enn å komme
seg fra A til B. Bestiller du direkte hos oss, får du:

Vi har bilen for deg – enten du er på utkikk etter en komfortabel bil til neste ferie, eller en praktisk varebil til flytting. Ta drømmeferien til nye høyder med én av våre eksklusive sportsbiler.
 

Ønsker du å langtidsleie en bil i en måned eller lengre? Avis tilbyr fleksibel månedsleie, et praktisk og fleksibelt alternativ til privatleasing. 

Med våre 10.600 bilutleiestasjoner i NorgeEuropa og resten av verden, har det aldri vært enklere å leie bil. Start planleggingen i dag. Alt du trenger å gjøre for å komme i gang, er å taste inn drømmedestinasjonen din og datoene du ønsker å reise i søkefeltet ovenfor. Ses snart! 

Tjenestene som hjelper deg

Avis byr stadig på attraktive leietilbud og disse finner du på nettstedet vårt, slik at du alltid er oppdatert om hva som skjer. Du kan også bestille den riktige bilen – med det riktige tilbudet.

Bilutleietjenestene våre strekker seg riktignok mye lenger enn kun å tilby deg praktisk plasserte utleiestasjoner for henting av bilen du ønsker. Vi kan hjelpe deg med ekstra forsikring, veihjelp, la noen andre kjøre for deg med Avis Chauffeur eller levere en bil på døren din med Avis Delivers.