Welcome to Avis

Avis Månedsleie

Din så lenge du trenger den.

Hele bilflåten til Avis Bilutleie i Norge er tilgjengelig for månedsleie eller langtidsleie.

Noen ganger trenger man bil i en kortere periode - litt lengre enn dags- og ukesleie, men betydelig kortere enn en fire års leasingavtale. Avis Månedsleie er et fleksibelt alternativ til leasing, der du slipper å betale innskudd eller binde deg for en lengre periode enn én måned av gangen. Dette er din sjanse til å kjøre rundt i en ny blankpolert bil i én eller flere måneder, uten å måtte tenke på vanlige eierproblemer som verdireduksjon og vedlikeholdskostnader.

Og de som alltid er på utkikk etter en nyere og flottere modell, kan ganske enkelt bytte inn bilen mot et nytt merke når leieavtalen skal fornyes.

Du kan bestille månedsleie online via knappen nedenfor. Vi gjør oppmerksom på at det er kun månedsleie på 1500 km som kan bestilles online, og heller ikke Select biler, Prestige biler og elbiler kan bestilles online.

Ønsker du å bli kontaktet personlig med et tilbud kan du fylle ut vårt månedsleieskjema. Du kan også sende oss en e-post på manedsleie@avis.no, eller ringe oss på 66 77 10 27
(man-fre 09:00-16:00).

Bestill Månedsleie
Avis månedsleie – din løsning for langtidsleie av bil