Leiebil Tromsø

Bilutleie Tromsø & Tromsø Langnes Flyplass (TOS) Tromsø ligger i Nord-Norge og er Norges niende største by med rundt 72 000 innbyggere. På samisk blir Tromsø kalt Romsa og har siden 1800-tallet blitt kalt Nordens Paris. Byen ligger i stor grad på øya Tromsøya som på overflaten måler omtrent 21 kvadratkilometer, men det finnes også en del bebyggelse på fastlandet på begge sider av øya. Avis Bilutleie sitt kontor finner du både på Strandskillet i Tromsø sentrum og på Tromsø Langnes flyplass.

Avis Bilutleie i Tromsø - Leiebil, våre stasjoner


Leiebil Tromsø

Avis gjør det enkelt å leie bil, og vi har leiebiler i mange forskjellige størrelser og modeller. Med en leiebil fra Avis har du en fin anledning til å oppdage alt det vakre denne nordlige byen har å tilby. Tromsø Internasjonale Filmfestival arrangeres hvert år i januar. Det er også flere andre festivaler og konserter i Tromsø som er verdt å besøke, for eksempel Nordlysfestivalen, Buktafestivalen, Døgnvillfestivalen og Tromsø International Jazz Festival for å nevne noen.

Tromsø er også kjent som Norges utelivshovedstad. Det er faktisk plass til ikke mindre enn 20 000 mennesker i byens koselige puber og barer. Næringslivet i Tromsø er i stor grad preget av fiskerinæringen. Flere steder rundt Tromsø, som for eksempel Kaldfjord, Tromvik og Kvaløyvågen, er store eksportører av torsk, reker og sild, noe som selvsagt skaper viktige arbeidsplasser for området. SpareBank 1 Nord-Norge og Norge Råfisklag har for øvrig sine hovedkontorer i Tromsø. Du finner også Universitetet i Tromsø her, som har flere tusen studenter. Bestill din leiebil online i dag, og vi i Avis ønsker deg velkommen til den blomstrende og vakre byen Tromsø.
Logg inn  med din Online konto
Hjelp
X

Hjelp Logg inn: Lar deg logge inn på din online-konto hos Avis

Online konto: Gir deg muligheten til å oppdatere dine personlige detaljer, se medlemsnivået ditt og status i Avis Preferred lojalitetsprogram

Opprett en Online konto: Lar deg opprette en online konto

Share this page

Bilutleie fra Avis - Bestill din leiebil her

Fra dato / klokkeslett
Til dato / klokkeslett
Antall dager
Leiested

Kan du ikke finne stedet du har søkt etter?
Prøv vår Søk i kart

Tilbake til
 Samme som hentested
Leiested
Avis rabattnummer (AWD)