Leiebil fra Avis i København

Opplev København i en leiebil fra Avis Byen med verdens lengste gågate, Strøget, har alltid vært blant nordmenns favoritt-reisemål. Hovedattraksjonen er på mange måter å gå rundt i de flotte sentrumsgatene og få med seg severdigheter som Tivoli, Nyhavn og Den lille havfrue.

Avis Bilutleie i København - populære leiebilstasjoner

Bilutleie København Lufthavn                   Bestill nå
Bilutleie København sentrum                   Bestill nå
Bilutleie Kastrup bykontor                         Bestill nå
Bilutleie Albertslund                                   Bestill nå
Bilutleie København sentralstasjon        Bestill nå
Bilutleie Hotel Bella Sky                            Bestill nå
Bilutleie København cruiseterminal       Bestill nå

Leiebil i København

Avis Bilutleie i København gjør det enkelt å planlegge en spennende rute gjennom hovedstaden. Stopp når du føler for det og få med deg ulike severdigheter på veien, ta bilder eller nyt en kald forfriskning på en av Københavns mange hyggelige kafeer. Opplev Stock Exchange, som er en av Københavns eldste bygninger, eid av det danske erverv. Du kan også kjøre forbi vakre Hotel d'Angleterre, Charlottenborg, Kongens hage eller Nasjonalmuseet.

Bestill en leiebil fra Avis Bilutleie i København og besøk den praktfulle marmorkirken, som ligger sentralt til i København. Marmorkirken er bygget med inspirasjon fra Sankt Peterskirken i Roma, og det er mulig å nyte den vakre utsikten fra toppen av kirken på lørdager og søndager. Med en leiebil tar du deg enkelt fra marmorkirken til byens andre attraksjoner, som Kunstindustrimuseet, Nyhavn, Kongens Nytorv og Strøget, som er verdens lengste gågate og et must for alle som elsker shopping.

Opplev Langelinie i København. Med en leiebil fra Avis er det lett å komme til og fra den populære brygga hvor du finner Københavns landemerke, Den Lille Havfruen. Langs kaia kan du utforske de mange butikkene, beundre de store cruiseskipene og prøve en av de berømte Langelinies iskremer. Det er rikelig med parkeringsplasser, slik at du kan ha bilen i behagelig gangavstand til de ulike attraksjonene. Du bør heller ikke gå glipp av en tur til Det Kongelige Teater, som er Danmarks nasjonale scene, grunnlagt i 1748. I Det Kongelige Teater kan du oppleve et vell av storslåtte skuespill, balletter og operaer. Du finner Det Kongelige Teatereret mot slutten av Nyhavn. Få enda mer ut av turen din med Avis bilutleie i København.

Avis Car referere til flyplassen, sentralbanestasjonen, på hjørnet av Kampmannsgade og Nyropsgade i Vesterbro Amager Road i Kastrup, Hotel Bella Sky, cruise terminal og i Albertslund.


Logg inn  med din Online konto
Hjelp
X

Hjelp Logg inn: Lar deg logge inn på din online-konto hos Avis

Online konto: Gir deg muligheten til å oppdatere dine personlige detaljer, se medlemsnivået ditt og status i Avis Preferred lojalitetsprogram

Opprett en Online konto: Lar deg opprette en online konto

Share this page

Bilutleie fra Avis - Bestill din leiebil her

Fra dato / klokkeslett
Til dato / klokkeslett
Antall dager
Leiested

Kan du ikke finne stedet du har søkt etter?
Prøv vår Søk i kart

Tilbake til
 Samme som hentested
Leiested
Avis rabattnummer (AWD)