Welcome to Avis

Palmesus 2017

Reis til sommerens feteste strandfestival med stil

Bestill leiebil med opptil 25% rabatt i Palmesus-helgen 30.06-02.07. Gratis VIP-parkering får du også på Odderøya i Kristiansand, i tillegg til skyss med City Train ned til akkrediteringsområdet.

Skal du til Palmesus, men mangler festivaltransport? Fortvil ikke! I forbindelse med Palmesus-helgen kan du nemlig leie bil fra oss med opptil 25% rabatt. På den måten kan du reise i akkurat den bilmodellen du ønsker, på det tidspunktet du vil og ta turen som en roadtrip med gode venner. Er dere flere sammen, blir det jo også en svært så kostnadseffektiv måte å reise på. Se priseksempler på noen bilgrupper nedenfor.

Ikke nok med det. Bestiller du leiebil fra oss kan du også parkere GRATIS på Idrettsplassen på Odderøya hele helgen igjennom, som ligger like ved Bystranda og festivalområdet til Palmesus. Herfra kan du enkelt spasere opp til hotellene sentralt i byen. Det eneste du trenger å gjøre for å benytte deg av dette tilbudet er å vise frem leiekontrakten ved innkjøringen til parkeringen. City Train har også en av sine holdeplasser på Idrettsplassen, som du kan slenge deg gratis med på ned til akkrediteringsområdet for å hente ut festivalarmbåndene deres.

Palmesus-billettene til årets festival ble revet vekk på noen få timer etter at de ble lagt ut, så forvvent fullt trøkk og liv i byen denne helgen. Da kan det være godt å slippe å tenke på hvor du skal parkere bilen og dyre parkeringsavgifter. Avis Bilutleie har også leiebiler for enhver smak og lommebok, så start sommerens feteste helg med en roadtrip med gode venner og anlegget på full guffe.

Armin Van Buuren, The Chainsmokers, Gabrielle og Veronica Maggio kommer til Palmesus. Kommer du?

Palmesus 2017