Leiebil Porsgrunn

Bilutleie Porsgrunn Porsgrunn har ca 13 000 innbyggere og ligger i Grenland i Telemark fylke. Byen grenser i nord til Skien og Siljan, i øst til Larvik og til slutt vest mot Bamble. Byen er en del av Gea Norvegica Geopark, og er Nordens første av sitt slag på det området. Porsgrunn er omtalt i litteratur som kan dateres tilbake til 1500-tallet, men byen ble etablert i løpet av 1600-tallet som en havneby av tre og ble senere betydelsesfull som rederierby.

Avis Bilutleie i Porsgrunn - Leiebil, våre stasjoner

Bilutleie Porsgrunn sentrum

Bestill nå


Leiebil Porsgrunn

I dag er prosessindustrien dominerende med selskaper som Norsk Hyrdo på halvøya Herøy, Yara og Ineos, men også selskaper som Porsgrunds Porselensfabrikk, BEHA Elektro, REC og Norcem finns i byen. Skal du leie bil fra oss er du velkommen til å bestille din leiebil online og vårt kontor for billeie finner du i sentrum av Porsgrunn i Olavsgate 1.

Porsgrunn er en populær studentby med universitetsutdannelse ved universitetet i Telemark, noe som betyr at byen har et bredt utvalg av kafeer, butikker og restauranter. Kulturutbudet er bredt og byen tiltrekker seg mange besøkende for Winter Festivalen, Porsgrunn Internasjonale teaterfestival og øl festivalen. Med leiebil tar du deg bekvemt rundt og kan ta dagsturer i området. Hjertelig velkommen til Avis Bilutleie i Porsgrunn.
Logg inn  med din Online konto
Hjelp
X

Hjelp Logg inn: Lar deg logge inn på din online-konto hos Avis

Online konto: Gir deg muligheten til å oppdatere dine personlige detaljer, se medlemsnivået ditt og status i Avis Preferred lojalitetsprogram

Opprett en Online konto: Lar deg opprette en online konto

Share this page

Bilutleie fra Avis - Bestill din leiebil her

Fra dato / klokkeslett
Til dato / klokkeslett
Antall dager
Leiested

Kan du ikke finne stedet du har søkt etter?
Prøv vår Søk i kart

Tilbake til
 Samme som hentested
Leiested
Avis rabattnummer (AWD)